Overslaan naar content

Een dag bij IMMX

Het begint met jouw ambities.

08:30 - De dag beginnen

De dag begint in Roermond in de ECI. De meeste van ons nemen de trap naar boven, maar af en toe ook de lift :-). Je zet je spullen neer en haalt een verse kop koffie of thee uit onze gezellige keuken. Je opent Slack en je mail en bekijkt wat er vandaag allemaal op de planning staat.

08:45 - Maandagochtend teamoverleg

Samen met het team van communicatieadviseurs, copywriters en designers beginnen we met het teamoverleg. Dit doen we elke week op maandagochtend. We bespreken de lopende projecten, de voortgang, de planning en eventuele uitdagingen. Iedereen kijkt even terug op de afgelopen week en blikt vooruit op wat deze week op de agenda staat.

10:00 - Kick-off sessie

Deze week bereiden we een belangrijke workshop voor. Een van onze  klanten heeft een nieuw product en wil dit zo snel mogelijk lanceren. We verzamelen in Red, een van onze meetingrooms en bereiden de workshop en de elementen goed voor. De taken worden verdeeld en verwachtingen worden uitgesproken. Het is voor IMMX een belangrijk project en iedereen is enthousiast en de energie is voelbaar.

12:30 - Lunch Break

Tijd voor de lunch. We zitten echt bijna in het centrum van Roermond en veel collega’s lopen dan naar de stad om een broodje te halen. Samen. Onderweg wordt er van werkgerelateerde onderwerpen tot aan persoonlijke interesses besproken.

13:00 - Werken aan die mooie klus

Terug op kantoor ga je aan de slag met het ontwikkelen van drie mooie communicatiemiddelen die gevraagd zijn door onze klant. Een collega heeft al gezorgd dat de content er is en dat je snel aan de slag kunt. Je overlegt met de creatief directeur wat in je hoofd zit en samen creëer je die 3 middelen. In lijn met het merk en in de kwaliteit die we als team willen leveren.

15:00 - Projectbespreking

Een van de lopende projecten heeft wat extra aandacht nodig. Samen met het klantteam komen we bijeen om de voortgang te bespreken en de knelpunten op te lossen. We bekijken de data en resultaten van de lopende campagnes om te zien waar we kunnen optimaliseren en verbeteren. Iedereen gaat weg met een duidelijke actie. Het is helder! Aan de slag.

16:30 - Spoedje!

Telefoon! Een klant belt met een haast onmogelijke vraag. Morgen is een belangrijke dag en ze hebben niet alles zelf kunnen oppakken. Of IMMX een paar handen over heeft voor het maken van enkele HTML-5 banners. De projectmanager heeft al tijdens het telefoontje in de planning gekeken en met wat schuiven is er een collega die snel kan inspringen! Klant blij..

17:00 - Afsluiting van de Dag

Na een productieve dag is het tijd om af te sluiten. We ronden de laatste taken af en maakten onze urenstaten compleet. Samen met een paar andere collega’s loop je naar de parkeerplaats bij het hockeyveld. Hier staan de auto’s van veel collega’s.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Meld je bij ons en we houden je op de hoogte wanneer we een nieuwe vacature plaatsen.

Open Sollicitatie
Op locatie
  • Roermond, Limburg, Nederland
Voorlichter
Remote
  • Sittard-Geleen, Limburg, Nederland

Persoonlijk contact?

Heb je vragen over werken bij IMMX of wil je eens kennismaken. Neem dan via [email protected] contact op met Maartje Storms.

IMMX: bureau voor merk & marketing

ECI 3 6041 MA Roermond 088 007 2888 [email protected]